James Webb telescope
שמעתם על הטלסקופ שנאסא שיגרו לחלל? הוא הגיע לייעודו הרחק הרחק מכאן והכול כשורה.
יגיעו תמונות שצילם מהטלסקופ עוד כחמישה חודשים, אני מקווה שיפרסמו אותם.
שמעתי חוקרת מטעמם שאמרה בראיון רשמי (מצ״ב) שיצליחו להגיע לתצלום של הגלקסיה הראשונה שנוצרה לאחר המפץ בגדול, אני מחכה למחקריהם ולממצאיהם.
299 צפיות

מר עידו מ.
בפעם האחרונה שבדקתי אף אחד לא שאל אותך לדעתך.
לידיעתך, במקום שמדובר בעניינים אשר נוגעים ליסודות הדת, יש היתר ואף חובה להוכיח את הטועים והתועים, ובמיוחד את אלה אשר מתיימרים לידע את דרך האמת ורומסים ודורסים ברגל גסה את יסודות הדת. וחוסר הידע שלך וההתחסדות שלך פשוט מקוממים.
תגובתך מלמדת על כך שלא למדת על חשיבות ההרחקה מעבודה-זרה, וכן על חשיבות המלחמה על יסודות דת האמת, ועל החומרה של מי שכופר בהם.
כמו כן, תגובתך מלמדת לא רק על בורות, אלא גם על התנשאות. כי מי שנדמה לו שהוא יודע ומרשה לעצמו למתוח ביקורת חריפה בפרהסיה על אחרים, הוא בהכרח מתנשא או טיפש או שניהם.
תגובתך מלמדת אותי שאינך ראוי ללמוד על דרך האמת, לפחות לא ממני.
עוד כתבת:
"לצערי, ישנו הרושם שכרגע הפורום במצב התקפה מגלומני. גם אני נרשמתי לכאן לאחרונה, ובאופן כנה שאלתי שאלות שאיתן התמודדתי, ומיד לאחר הודעתי הראשונה בפורום הותקפתי שאני לא מעוניין באמת. האם לא כדאי לחשב מסלול מחדש?!".
ובכן, הואיל ואין ספק בכך שהנך מתכוון אלי, והואיל והנך כפוי טובה על התשובות שקיבלת, והואיל ואיני חייב לך מאומה, והואיל ואתה גס רוח, לא אאפשר לך יותר להגיב כאן.
היית יכול לכתוב את אותה התגובה במייל פרטי, והואיל וכתבת אותה בפרהסיה, ובחרת לתקוף אותי ולנטור ואף לנקום, גילית את נכלולי לבך, ואין לי שום חשק לשמוע ממך.
אור הרמב"ם אינו אתר שנועד לכולם, אלא אתר פרטי אשר בורר את חבריו.
שלום ולא להתראות.