top of page

אור הרמב"ם

ציבורי·132 חברים

כיצד מכשירים בשר טחון

שמעתי שלא ממליחים כראוי במשחטות, ואני ממליח בבית וגם מרתיח כשאני לא צולה, אך מה עם בשר טחוו?

656 צפיות

אפרסם מאמר בנושא בקרוב בעז"ה, ובו אוכיח כי לעניות דעתי אי אפשר לחלוט בשמן עמוק סיגרים או שניצלים, כלומר בשר או עוף שציפה אותם בבצק או בקמח.

הרשמו לקבלת עדכונים והודעות על מאמרים חדשים

יישר כוחכם ותודה על הרשמתכם

זִכְרוּ תּוֹרַת מֹשֶׁה עַבְדִּי!

bottom of page