מפגש ראשון לחברי מלחמת-תורה ואור-הרמב"ם?
בימים האחרונים ידידי טל יותם ואנכי עבדכם הנאמן בוחנים דרכים למפגש ראשון לחברי מלחמת-תורה ואור-הרמב"ם, המפגש מתוכנן לחול-המועד פסח. אין אנחנו יודעים עדיין כמה אנשים יבואו, והיכן נקיימו, אך אנחנו מתכננים לקרוא לציבור ב"קול הקורא" הקרוב כדי לבדוק מי מעוניין להגיע, וכדי שנדע מה יהיה האופי של המפגש.
מה דעתכם?
187 צפיות



אמן כן יהי רצון (וברכתך אינה קלה בעיני כמטרת אותו המדרש על אכתריאל). והאמת שאיני מצפה ליותר מעשרה במקרה הטוב. ואם עשרים זה יהיה כבר בגדר נס, ובמלים אחרות, איני חולק על ההבחנה שלך, אבל צריך להתחיל ממשהו. ואולי אפילו עדיף שהמפגש הראשון יהיה מצומצם כדי לגבש את היסודות.
וכמו שאמרתי איני מזלזל חלילה בעשרה, כי סדום ועמורה הייתה ניצלת אם היו בה עשרה צדיקים! ואפילו לא צדיקים תמימים, רק שזכויותיהם יותר מחובותיהם.