חיפשתי באתר ולא מצאתי התייחסות כלפי כשרות הבשר בארץ,
הרב אמנון יצחק במשך 40 שנה בהרצאותיו מדבר על בעיית הכשרות והשחיטה של הבשר,
ניסיתי לברר בעצמי עד כמה שידי משגת וגיליתי שיש בעיות לא רק בכשרות אלא גם באחסון הבשר,
ולכן באופן אישי הפסקתי לאכול בשר,
האם השחיטה בארץ תואמת להלכה?
האם קיימת כשרות שניתן לסמוך עליה?
אשמח לעורר את הנושא. לאחרונה אני שומע עוד ועוד דיבורים כנגד הבשר בישראל ושרובו ככולו מוחזק כטרף. בפרט בגלל ענייני הכמויות המסחריות (עשרות עופות בדקה) וחוסר תשומת הלב לכשירות הסכינים (שאין בודקים את הסכין לעיתים תכופות). האם יש אמת בדבר?