קרוב לוודאי שמדובר בתערובת חמץ שאסור להשהותה בפסח, מפני שמרשימת הרכיבים עולה שאחוז החיטה משמעותי מאד: 16% פולי סויה, אלכוהול פחות מ-3%, מים אחוז לא ידוע, וחיטה אחוז לא ידוע. כלומר, קרוב לוודאי שאחוז החיטה הוא יותר משניים-שלושה אחוזים, ולכן מדובר בתערובת חמץ שיש לבערה לפני הפסח.
תודה שהארת את תשומת ליבי, היה לי כזה במקרר!
טוב שביטלתי את החמץ בליבי...
קרוב לוודאי שמדובר בתערובת חמץ שאסור להשהותה בפסח, מפני שמרשימת הרכיבים עולה שאחוז החיטה משמעותי מאד: 16% פולי סויה, אלכוהול פחות מ-3%, מים אחוז לא ידוע, וחיטה אחוז לא ידוע. כלומר, קרוב לוודאי שאחוז החיטה הוא יותר משניים-שלושה אחוזים, ולכן מדובר בתערובת חמץ שיש לבערה לפני הפסח.
ערב טוב.
נראה לי שלפי הכתוב על התוית:
א. אי אפשר לדעת את הכמות המדויקת של החמץ.
ב. הכמות היא בין פחות מ 16 אחוז לפחות מ 3 אחוז.
אני מתיחס לזה כחמץ.