הסיבה המרכזית לשלטונו המתמשך של אחאביהו הרשע בעשרות השנים האחרונות היא שחיתותם המוסרית הקשה של השמאלנים. השמאלנים החילוניים לא השׂכילו לשמור על האידיאולוגיה שהביאה אותם לשלטון, דהיינו אהבת ארץ-ישראל ואהבת העבודה וההתנדבות. ולא רק שהם התערטלו מן המצוה הגדולה שהייתה בידם והיא הפרחת ארץ-ישראל, אלא שהם סטו אחרי הזימה והתועבה ועודדו ורוממו באופנים דורסניים מאד את תנועת הלהט"ב, אשר הינה חרפה לא רק לעם-ישראל, אלא לאנושות בכללה, לכלל בני האדם שנבראו בצלם.
השמאלנים החילוניים הפכו במשך השנים למסוממים, לחלשים, לרודפי תאוות, והחמור מכל: לבני אדם שאין להם אידיאולוגיה, מרוקנים לחלוטין מערכים אמיתיים ולא רק שאין להם ערכים אמיתיים, אלא שהם החדירו את העדר המוסר האנושי כערך "המוסרי" העליון – והם אף מחדירים וכופים את השקפות הלהט"ב הזימתיות, באופנים פשיסטים ודיקטטורים ממש.
אם החילוניים רוצים להצליח במאבק על עתידה ודמותה של מדינת ישראל, אם הם רוצים לשמֵּר את עליונותה המדעית והטכנולוגית של מדינת ישראל, אם הם רוצים לשמור על שגשוגה הכלכלי של המדינה, אם הם רוצים לשמור על רמת חיים גבוהה – עליהם לשוב אל דרך ההתנדבות והאהבה לארץ-ישראל, וחובה עליהם להתנער ולהוקיע את תנועת הלהט"ב אשר מפוררת את החברה החילונית וגורמת לה לריקבון ולחידלון, שיוביל להכחדתה כליל.
למיטב הבנתי, הייסורים הקשים שעוברים על החברה החילונית בעיקר בשנים האחרונות, נועדו לעורר אותם לשוב לאותם דרכי המוסר שציינתי לעיל, והבחירה בידם: האם להמשיך ולנפנף בדגלי אש"ף ולהט"ב ולהפסיד, או להשׂכיל ולהבין שהם צריכים לשוב לדרך המוסר, לדרך הערכים, לדרך ההתנדבות והעשייה ולאהבת ארץ-ישראל שפעם פיעמה בקרבם.
מה???? השמאלנים רוצים כמו כולם לחיות בשלום. השמאלנים הם לוחמים בחלקם. לפני כמה זמן פגשתי מישהי שהצהירה שהיא "שמאלנית" ופירוש הדבר היה שהיא בעד שלום עם הערבים, בלי קשר שזה לא יקרה ולא בגללנו: הבן שלה לוחם ושאלתי אותה האם היא בעד סירוב שלו להילחם והיא אמרה לי ממש לא. פעם אחת אמרתי לה בעזרת השם והיא ענתה לי "בעזרתו?" במבטא ציני, אבל מנקודת המבט שלה יש לשים לב שאותו ה שאני מדבר עליו לדעתה זה אותו ה שהחרדים מייצגים שעשה את ה"7.10"בגלל חילולי שבת, ואומר שעם ישראל מנצח רק בגלל בחורי הישיבות, יש קומץ קטן קיצוני עוכר ישראל כפי שאמרתי כדוגמת עופר כסיף. השמאל רוצה לסיים את מלחמה, כי הוא רואה שהיא לא מובילה לשום מקום והיא כלי המשמש את ביבי להמשיך את הקואליציה שלו בתמורה לחיילים שנופלים, הם רואים שהם אלו המשרתים במילואים מאות ימים בזמן שהחרדים דואגים לעצמם לפטור. אני בעד להפסיק את המלחמה לגמרי! עד שנחליף את הממשל ונוכל להילחם בצורה לא פרוגרסיבית. להוביל את העזתים לדרום ולעשות מצור ולהגר אותם. תוכניות האלופים של חזי נחמה. יאיר גולן או ביבי שניהם אתאיסטים, מה שלא נאמר יאיר גולן הוא זה שירד להילחם בעזה בשמיני עצרת בזמן שביבי היה בחופשה אני לא יודע באיזה צימר, וכמובן לדעתי הכי טוב לבחור במי שיראה כוונות לשינוי כגון ירון זליכה.
עריכה: זה מה שרשמתי לחבר אתמול.
תכלס, אני מקווה שהממשלה תיפול. לא יצא ממנה כלום ושום דבר מיוחד. מפלגות החרדים הוכיחו סופית שידאגו לצרכים שלהם אפילו בהשארת ערבי בכנסת. בכנות, מה עזר להם להשאיר אותו? הרי זה לא יעצור את חוק הגיוס והend game שלהם אמור להיות משחק על הפלת הקואליציה אז לפחות שעד אז לא יהיה ערבי בכנסת. פשוט טמטום. אני סובר שהבוחרים שלהם ימשיכו להצביע להם רק כדי שלא יגייסו אותם וכי אצל החרדים יש את ה"רבנים הקדושים" שחייב לעשות מה שהם אומרים. אילו לא היו עוזבים את ספר הספרים בכיתה ח' היו לומדים שבית ראשון נחרב דווקא בגלל ה"רבנים הקדושים" המושחתים שהדיחו את העם. גם בימי בית שני הכוהנים היו הצדוקים שמוינו על ידי הרומאים בתמורה לשוחד. סמוטריץ' פשוט כשל בתפקידו, שום רפורמה כלכלית לא עשה, מתעסק יותר בביטחון וגם בזה הוא לא טוב (גרגר לא נכנס לעזה ??!?!?), על הדרך גם מצא תקציב לממן לערבים תואר בגיל 18 - מה לא מספיק להם הכסף שהם עושים מלשדוד חנויות ולגנוב מכוניות? החמור ביותר הוא נתניהו, עם המינויים הכושלים ביותר במשך עשור, החל מגנץ ועד לאייל זמיר. זה נכון שהרצי ובר הם מינויים של ממשלת השינוי שמימנה תועבות מיניות, והם ידעו היטב מה הם עושים עם המינויים הכושלים האלו רגע לפני שהם עפים מהממשלה, אך עדיין שאר המינויים והמינוי הנוכחי הוא של נתניהו בלבד. אילו בנט היה מנהל את המלחמה ערוץ 14 היה עושה לו את המוות כבר ראינו את זה. משום מה אצל ביבי שותקים. איך מאשימים את כל העולם: גלי רמטכל בגץ אבל לא את מכניס הסיוע הבלעדי. אני בגדול יודע שנתניהו הוא אשף בלהישאר בשלטון אז לדעתי הוא יצליח בדרך כלשהי להשאיר את שס. העניין הוא מה יקרה? הוא לא מעוניין בהתיישבות יהודית בעזה הוא אמר זאת לפני שנה, כבר עוד מעט שנתיים מנהל מערכה, עמית הלוי מהליכוד אמר שחמאס נמצא במצב יותר טוב מאשר 6.10 לפי נתוני הקבינט (נתניהו בחצי שנה למלחמה: חיסלנו 19 גדודי חמאס מתוך 23 אנו כפסע מהניצחון) - יבוא יום הבחירות ערוץ 14 יחליט לתפוס שכל ולצאת נגדו? מה הסיכויים שהעם שלנו ילך שוב כמו עיוור אחריו? דיברתי עם כמה חברים והם מהופנטים לגמרי עברו שטיפת מוח. מצד אחד של הימין הפייק של ניצחון מוחלט ומצד שני הליברלים עוברים שטיפת מוח של עסקה עכשיו. שני הצדדים נלחמים זה בזה כמו מטומטמים (באלו של עסקה עכשיו בהחלט צריך להילחם אבל גם בימין פייק). אחד אשר עשה בתפקידו טוב זהו בן גביר שהוציא הרבה נשק וטיפל בתנאי הכלא. תכלס עכשיו שפרשו החרדים בן גביר יוכל להפיל את הממשלה או משהו אני לא מבין עד הסוף איך זה עובד. לדעתי: צריך להעיף את כל חברי הכנסת האלו לאלף עזאזל אבל במי לבחור? הבנתי שפייגלין רץ חזק אבל הוא בעד לגליזציה. אולי לבן גביר. ואני אקשה את לב פרעה והרביתי את אתתי ואת מופתי בארץ מצרים.. אולי ה' יקשה את לב שס ויפרקו את הממשלה.. איזה מצחיק היה המבצע באיראן, ממש מסך עשן מעזה .. נתניהו לא ניצל את הרגע שלו בשביל ללכת לעוד בחירות, אולי הוא לא היה בטוח שהוא יעבור אותן, הוא עומד על בניין שברירי מאד.
אני לא יודע מהי החברה ה"חילונית" - כל החילונים הם אותו דבר? וכיצד אתה מגדיר "שמאלנים"? בסופו של דבר רוב החילונים מתגייסים בזמן החרדים משתמטים. באיזו טענה ניתן לבוא לחילוני ולומר לו שהוא מחוייב לשמור מצוות בזמן שהוא רואה שמבחינת החרדים התורה היא זו שמגנה עליו שאם הוא בבניין לא ישגרו עליו טיל? יש קומץ של עוכרי ישראל בשמאל (לדוגמא אלו אשר עשו הזכרה למחבל נוחבה) אבל הרוב הם אנשים נורמלים שרואים איך הדתיים בממשלת נתניהו מתנהגים ורואים שהמלחמה הזו לא מובילה לשום מקום, ואני בזמן האחרון חושב על לצאת ולהפגין איתם, שתעוף הקואליציה הכושלת שלנו כבר. אלו שבעד עסקה בכל מחיר אכן מטומטמים אבל לא שהמלחמה בעזה מתקדמת למקום טוב. בקיצור מה שלא נאמר, עדיף כל בן גוריון על פני מי שמשתמט, ובכנות עדיף את יאיר גולן על ביבי
נכון מאוד
השמאל התנוון לגמרי אם אין לו להציע שום תחליף לשקרניהו
ובעוונותינו הרבים אנו סובלים
בביטחון בכלכלה ובכל תחומי החיים