עדתיות
שלום, בעירי שואפים להקים עוד בית חסרי בינה ודעת (חב"ד), ויש על כך מהומות בפייסבוק, מישהו הגיב לאחד התומכים להקמתו: "ברוך ה זו התשובה לשונאי היהדות שמביאים את אירופה האנטישמית לכאן".
אז הגבתי לו: "האמת היא שיהדות אירופה היא יהדות המינות שאלוהים הכה בשואה, דווקא בפולין ובליטא, מחוז החרדים. וחב״ד עובד את השיקוץ מנדל ולא את ה׳ אלוהים אמת, וזהו ארגון שמטרתו הפקת טובות הנאה מהדת, והם למדו מהנוצרים את כל השיטות לנצל את הפתאים ולהשׂתרר על הבריות. ומצווה חובה ומעלה לשנוא את הדת האורתודוקסית שמחללת שם-שמיים".
מישהו אחר הגיב לתגובתי: "שכחת להזכיר את התורה שבעל פה שהיא בולשיט וגם את התורה שבכתב כי היא עברה במסורת דרך תנאים ואמוראים שפירשו אותה כמו שהם רצו וכנראה גם כתבו אותה..".
עניתי לו כך: "מסורת נשמרה ותודה לתימנים על כך, אך על-ידי האשכנזים כמו חב"ד היא הושחתה וזויפה רבות. ואתה בן-אדם גס ושחצן".
הוא ענה לי: "אתה יכול להוכיח שהתימנים שמרו מסורת יותר מהאשכנזים? יא גזען דרעק. משהו בתימנים נראה לך אותנטי יותר לכן קבעת? אתה בחרת להאמין במה שבחרת תוך כדי שאתה מוחק וכותש ציבור ענק כי אתה גזען רדוד. כמובן שאני לא חושב שהתורה היא בולשיט, שמתי לך מראה איש חשוך".
ועניתי לו כך: "בוודאי שאני יכול להוכיח שהתימנים שמרו מסורת יותר מהאשכנזים, ואני אשכנזי! אך לא אכפת לי מה המוצא אלא אני נאמן לאמת ומקבל את האמת ממי שאמרהּ.
גלוי וידוע שמפעל המינות החרדי מקורו באשכנז, והאללת בשר ודם הגיעה מהנוצרים שאת זאת למדו האשכנזים באירופה, לא בארצות האסלאם.. נכון? המינים האירופיים ראו שניתן לשלוט בהמון ולנצלו כך, אז קפצו על ההזדמנות, אל תיתמם... ולא ראיתי תימני אחד שהפכו לאלוה כמו קנייבסקי או מנדל הזבל. למרות שאולי עוד יהפכו כי רבים מהם כבר השתכנזו, הבצע מפתה...
כמו כן, בתימן התימנים היו נאמנים לרמב"ם אשר היה נאמן למסורת והוא הנחיל את המקורות המהימנים, ואילו האשכנזים היו נאמנים לרש"י, לקוק וכדומה אשר הכשירו את הפיכת התורה לקרדום, וכאמור עיוותו וסילפו למען רדוף בצע, והם פגאניים וטיפשים, ואילו הרמב"ם פסק נחרצות שמדובר בחילול שם-שמיים שבגינו נכרתים מן העולם הבא, ומכתביו ניכר שהוא היה אינטיליגנט.
עוד אציין שהתימנים שימרו את הלשון העברית בצורה מושלמת. והאשכנזים? לא רק שלא שימרו אלא החליפו אותה ביידיש, ותרבות היידישקייט נחלה את השואה הנוראה בצדק מדוקדק, מה לעשות.. זו האמת.
ואיני יודע על איזה מראה אתה מדבר ואתה גולש לגוזמה כי אתה שקרן שמטרתו לתעתע. ולא אגיב לך יותר".

יישר כוחך!!
אשרי משיב דברים נכוחים!!